• Svježe
Uvlačivi Privjesak Za Ključeve,Uvlačivi Držači Znački,Uvlačivi Privjesak Za Ključeve Za Teške Uslove Rada,Držači Id Znački Uvlačivi, 31,5 Presvučeno Žičano Uže, 8,0 Oz.

Uvlačivi Privjesak Za Ključeve,Uvlačivi Držači Znački,Uvlačivi Privjesak Za Ključeve Za Teške

Buyers rating:
KM 5.49

Iz robe

1 【Uvlačiva kopča za značku za teške uslove rada】uvlačivi privjesak za ključeve izrađen je od izdržljivih materijala kao što su legura cinka/ABS plastika, uže od nehrđajućeg čelika i opruga. Radni privjesak za ključeve je uvlačiv, koji ne samo da zadovoljava vaše operativne potrebe, već vam donosi i više pogodnosti. 【Fleksibilno】kada su spojeni na prsten za pojas ili torbicu, uvlačivi držači značke (31,5") mogu podnijeti najpotrebniju udaljenost. Možete otvoriti vrata bez vađenja značke ili ključa. Presvučena žica smanjuje trenje i osigurava nesmetan pristup svaki put. 【Snažno uvlačenje】sila uvlačenja je do oko 8 unci. Radna kopča za značku uvlačenje je dovoljno jaka da se pouzdano povuče bez gubitka karata ili ključeva, kako bi se osigurala sigurnost vas i vaših podataka. Uže za žicu može se saviti i nije lako slomiti. 【Multifunkcionalni 】 uvlačivi privjesak za ključeve za teške uvjete rada vaš je savršen izbor s modernim i jedinstvenim izgledom. Može se lako pričvrstiti na pojas, prsten ili ranac, a takođe može okačiti značke, ključeve itd. Idealan je držač za vizit karte za svaku industriju. 【Osigurajte zadovoljstvo】fokusirali smo se na testiranje kvaliteta proizvoda kako bismo osigurali zadovoljstvo korisnika. Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte, a mi ćemo pružiti uslugu nakon prodaje. 【Uvlačiva kopča za značku za teške uslove rada】uvlačivi privjesak za ključeve izrađen je od izdržljivih materijala kao što su legura cinka/ABS plastika, uže od nehrđajućeg čelika i opruga. Radni privjesak za ključeve je uvlačiv, koji ne samo da zadovoljava vaše operativne potrebe, već vam donosi i više pogodnosti. 【Fleksibilno】kada su spojeni na prsten za pojas ili torbicu, uvlačivi držači značke (31,5") mogu podnijeti najpotrebniju udaljenost. Možete otvoriti vrata bez vađenja značke ili ključa. Presvučena žica smanjuje trenje i osigurava nesmetan pristup svaki put. 【Snažno uvlačenje】sila uvlačenja je do oko 8 unci. Radna kopča za značku uvlačenje je dovoljno jaka da se pouzdano povuče bez gubitka karata ili ključeva, kako bi se osigurala sigurnost vas i vaših podataka.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

8Bitdo Sn30 Pro+ Bluetooth Gamepad-Nintendo Switch
  • Svježe
procjena:

8Bitdo Sn30 Pro+ Bluetooth Gamepad-Nintendo Switch

Napomena : Molimo vas da koristite USB kabl koji se nalazi u kutiji za punjenje, ne koristite drugi USB kabl za punjenje Bežični Bluetooth, tutnjave vibracije, kontrole pokreta, USBC...

KM 2.00