• Svježe
Novčanik akrilni šablon, izdržljiv 8kom dugačak uzorak novčanika za DIY ručni zanat

Novčanik akrilni šablon, izdržljiv 8kom dugačak uzorak novčanika za DIY ručni zanat

Buyers rating:
KM 17.10

Iz robe

Primjenjivo : set šablona od akrilnog novčanika je vrlo zgodan za izradu uzorka od umjetne kože za kućni DIY ili profesionalni Profesionalni dizajn : akrilni šablon novčanika ima fizičku skalu 1 : 1, jasan i transparentan uzorak koji se lako čuva i koji će trajati dugo. Zaštitni poklopac : jasan akrilni šablon šablona za novčanik je prekriven zaštitnim papirom kako bi se sprečile neravnine i ogrebotine tokom transporta. Kompletan komplet : Paket uključuje 8kom prozirnih akrilnih šablona kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe za dizajnom novčanika. Praktični alat za izradu : akrilna šablona dugog novčanika je precizan rez, izdržljiv jasan alat koji će vam pomoći da kreirate dugačke novčanike. Profesionalni dizajn : akrilni šablon novčanika ima fizičku skalu 1 : 1, jasan i transparentan uzorak koji se lako čuva i koji će trajati dugo. Praktični alat za izradu : akrilna šablona dugog novčanika je precizan rez, izdržljiv jasan alat koji će vam pomoći da kreirate dugačke novčanike. Kompletan komplet : Paket uključuje 8kom prozirnih akrilnih šablona kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe za dizajnom novčanika. Primjenjivo : set šablona od akrilnog novčanika je vrlo zgodan za izradu uzorka od umjetne kože za kućni DIY ili profesionalni. Zaštitni poklopac : jasan akrilni šablon šablona za novčanik je prekriven zaštitnim papirom kako bi se sprečile neravnine i ogrebotine tokom transporta.Specifikacija : tip stavke : Template Material : Acrylic Finished stil proizvoda : Long Walletkako koristiti : 1. Tvrda umjetna koža, kao što je biljna preplanula koža, preporučuje se korištenje šila za sečenje po uzorku ili direktno sečenje rezačem od umjetne kože. Neki poseban proces umjetna koža, umjetna koža ne može koristiti šilo za crtanje oznake, potrebno je koristiti srebrnu olovku za ponovno punjenje za rezanje nakon linije.Lista paketa : 8 Xlong novčanik Template Note : 1. Molimo dopustite neku grešku u ručnom mjerenju. Uzorak je prekriven kraft papirom, koji može spriječiti sudar i grebanje tokom procesa transporta.

Detaljne specifikacije

Item Type:
Long Wallet Template
Material:
Acrylic
Finished Product Style:
Long Wallet
How to Use:
1. Hard faux leather, such as vegetable tanned leather, is recommended to use an awl to cut along the pattern, or directly cut with a faux leather cutter.2. Some special process faux leather, faux leather can not use the awl to draw the mark, need to use the silver refill pen to cut after the line.:
Package List:
8 xLong Wallet Template:
Note:
1. Please allow some error in manual measurement.:
2. The pattern is covered by kraft paper, which can prevent collision and scratchduring the transportation process:

Dodaci proizvoda

Komanda Velika Pomoćna Kuka, Bijela, 1-Kuka, 2-Trake
  • Svježe
procjena:

Komanda Velika Pomoćna Kuka, Bijela, 1-Kuka, 2-Trake

Uključuje1 veliku, bijelu komandnu pomoćnu kuku i 2 velike komandne trake; 1 kuka drži do 5 lbs Organizacija bez oštećenjaoprostite se od rupa, tragova ili ljepljivih ostataka na vašim

KM 1.64