• Svježe
METALLIXITY kopča za zaključavanje kukom 2kom, lijeva zasun od cinkove legure-za kućnu kuhinjsku ladicu, srebrni ton

METALLIXITY kopča za zaključavanje kukom 2kom, lijeva zasun od cinkove legure-za kućnu kuhinjsku ladicu,

Buyers rating:
KM 14.65

Iz robe

[1] : Prijavite se - može se koristiti u malim projektima, kao što su fioke, vrata ormarića, drvene kutije, kutije za nakit, kutije za sitnice, kutije za poklone, koferi, kutije za alat, itd [2] : specifikacija-Ukupna veličina : 33mm(d)x28mm(Š)x12mm (v)/1.48"; količina rupe : 4 rupe; prečnik rupe : 3mm/0. [3] : Dizajn - jedinstvena brava za dizajn zakretne ruke, jednostavna struktura, vintage i lijep izgled. [4] : prednost - kopča za zaključavanje kuke je napravljena od legure cinka, koja je izdržljiva i čvrsta, otporna na koroziju i otporna na rđu. [5] : uključena količina - 2kom x kopča za zaključavanje kukom. Nanesite na-može se koristiti u malim projektima, kao što su fioke, vrata ormarića, drvene kutije, kutije za nakit, kutije za sitnice, kutije za poklone, koferi, kutije za alat, itd.Specifikacija : Ukupna veličina : 33mm(d)x28mm(Š)x12mm (v)/1.48"količina rupe : 4 prečnik rupe : 3mm/0.12"uključena količina - 2kom X kopča za zaključavanje kuke prednost - kopča za zaključavanje kuke je napravljena od legure cinka, koja je izdržljiva i čvrsta, otporna na koroziju i otporna na rđu.Instalacija : upotrijebite vijke za pričvršćivanje na okvir, montažni vijci ovdje nisu uključeni.Napomena : napravljen od tankog materijala, pogodan za male kutije i male ormare sa manjom čvrstoćom i silom zaključavanja.

Detaljne specifikacije

Total Size:
33mm(L)x28mm(W)x12mm(H)/1.29x1.10x0.48
Hole Quantity:
4 Holes
Hole Diameter:
3mm/0.12
QUANTITY INCLUDED - 2pcs x Hook Lock Clasp:
ADVANTAGE - The hook lock clasp is made of zinc alloy, which is durable and sturdy, corrosion-resistant and rust-proof.:
INSTALL:
Use screws to fasten it to the box, mounting screws are not included here.
Note:
Made of thin material, and suitable for small boxes and small cabinets with less strength and locking force.

Dodaci proizvoda

Zidni nosač wagon WHOAL papira
  • Svježe
procjena:

Zidni nosač wagon WHOAL papira

Specijalizirani smo za zadivljujući dekor za dom, ured i posebne prigode Od božićnih poklona i dekora, do dana za Valentinovo i dane majke, do vjenčanih središnjih djela, imamo sve! Nud

KM 0.67