• Svježe
Anericanska zastava Bowknot izolacijski boce za vodu od nehrđajućeg čelika izolirana sportska kupa za vanjsko putničke kampiranje 350ml

Anericanska zastava Bowknot izolacijski boce za vodu od nehrđajućeg čelika izolirana sportska kupa za

Buyers rating:
KM 15.14

Iz robe

Nehrđajući čelik Napravljeno u SAD-u ili uvozi. Materijal : Ova izolirana bočica od nehrđajućeg čelika izrađena je od nehrđajućeg čelika, velikim promjerom, pogodno za izlijevanje vode, velikog kapaciteta, visokoj temperaturnog otpora, sigurnosti i stabilnosti i stabilnoj upotrebi i stabilnu upotrebu. Pogodno i praktično : Humanizirani dizajn ovog izoliranog šolja je lijep i praktičan, s jakom fleksibilnošću, poklopcem za šalicu, siguran silikonski brtveni prsten, zaptivanje od 360 stepeni, procurilo i zdravu vodu. Očuvanje topline i hladno zaključavanje : Zatvoreni dizajn ove boce za vodu može zadržati hladnoću, toplo i dugoročnu očuvanje topline i pružiti vam šalicu mirisnog vrućeg čaja tokom vašeg umornog putovanja, koji je prikladan za piće vrijeme. Savršeni kapacitet : 350ml Kapacitet putne krigle s lijepim oblikom i kućište čaša je svjetlost, donose vam dobar osjećaj za upotrebu, možete uživati ​​u kafi, čaju, vinu, soku, sok sasvim dobro. Vakuumski tumbler ima različite jedinstvene obrasce ispisa, koji vas mogu dobro raspoložiti prilikom pitke vode, možete staviti ovu prijenosnu bocu vode u svoju torbu i izvaditi ga za kampiranje, biciklizam, ured i bilo koji drugi zatvoreni i aktivnosti na otvorenom. Odštampana sportska izolirana boca za vodu od nehrđajućeg čelika Dvostruka zidna vakuum Tumbler Smešno putne čaše za uredsko planinarenje na otvorenom.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Claster COASTED COAST28 dizajnerskog bora od 6-C11
  • Svježe
procjena:

Claster COASTED COAST28 dizajnerskog bora od 6-C11

Laserski rez, tvrdo vezano laminiranje Idealno za čaše, barove naočale itd Veličina : 4x4 inča Laserski rez, tvrdo vezano laminiranje Idealno za čaše, barove naočale itd Veličina :

KM 6.50