• Svježe
MLLKCAO Crystal Labradoritet Palminski kamen zacjeljivanje kvarcnog dragog kamena zabrinjavanje kamena oblika srca opuštanje ili anksioznost.

MLLKCAO Crystal Labradoritet Palminski kamen zacjeljivanje kvarcnog dragog kamena zabrinjavanje kamena oblika

Buyers rating:
KM 9.15

Iz robe

Labradorite ima stabilnu, čvrstu karakteristiku dugim talasnim dužinama Držeći labradoritet da sjedi još uvijek pomaže u povećanju frekvencije cijelog tijela, poboljšati perspektivu i izbjeći biti zbunjen izgledom stvari. Ovi kristalni kameni privjesak može vam dati dubok osjećaj pozitivne energije, mir uma, ravnoteže, ljekovitog, meditacije, balansirajuće emocije Energet za početnike za tinejdžerske joge zalihe, umjetničke prikupljanje za izradu nakita i nalaza. Svaki kristalni privjesak mjeri različite veličine i Shapeso očekuju neke prirodne varijacije u boji ili kamenom uzorka. Pobrinut ćemo se da je kamen uočljiv, ali ugodan za nošenje. Labradoritet je duboko uvjerljiv i obnavlja kristal. Vjeruje se da umanji strah i otjeraju noćne more .Worry Stones (palmone (palmone, kamenje palca) su glatki, polirani kamenje, koje se koriste za opuštanje ili olakšanje tjeskobe. Odličan je poklon za Dan zahvalnosti, dan božića, dan obljetnice, dan zaljubljenih i rođendan, ili baš kao iznenađenje da podsetim tog posebnog nekoga koliko vam je stalo. Labradorite ima stabilnu, čvrstu karakteristiku dugim talasnim dužinama. Držeći labradoritet da sjedi još uvijek pomaže u povećanju frekvencije cijelog tijela, poboljšati perspektivu i izbjeći biti zbunjen izgledom stvari. Ovi kristalni kameni privjesak može vam dati dubok osjećaj pozitivne energije, mir uma, ravnoteže, ljekovitog, meditacije, balansirajuće emocije Energet za početnike za tinejdžerske joge zalihe, umjetničke prikupljanje za izradu nakita i nalaza. Svaki kristalni privjesak mjeri različite veličine i Shapeso očekuju neke prirodne varijacije u boji ili kamenom uzorka. Pobrinut ćemo se da je kamen uočljiv, ali ugodan za nošenje. Labradoritet je duboko uvjerljiv i obnavlja kristal. Vjeruje se da umanji strah i otjeraju noćne more .Worry Stones (palmone (palmone, kamenje palca) su glatki, polirani kamenje, koje se koriste za opuštanje ili olakšanje tjeskobe. Odličan je poklon za Dan zahvalnosti, dan božića, dan obljetnice, dan zaljubljenih i rođendan, ili baš kao iznenađenje da podsetim tog posebnog nekoga koliko vam je stalo.

Detaljne specifikacije

Dodaci proizvoda

Zamjena Amara Silikonski Jastuk Za Cijelo Lice
  • Svježe
procjena:

Zamjena Amara Silikonski Jastuk Za Cijelo Lice

HCPCS kod za nadoknadu : A7031 Uključeno u kutiji : zamjena jastuk i poklopac Brend / Proizvođač : Respironics Veličina : Veliki HCPCS kod za nadoknadu : A7031 Uključeno u kutiji : za

KM 2.67